Food time

Heerlijk eten, wie heeft daar nu geen zin in. De keuken is een centrale plek waar gezelligheid en creativiteit samenkomen. Samen met je vrienden nog een beetje na borrelen, de dag bespreken die je hebt gehad en natuurlijk kijken of je daadwerkelijk wel lekker kan koken. Een leuk idee is om een kookboek erbij te doen met verschillende producten zodat er meer afwisseling is in gerechten en de liefde voor eten nog meer wordt. Zodat je niet weer de dagelijkse kost eet maar een buitengewone gerecht dat je elf bereid hebt.

Liever diensten dan producten

Elk jaar maar weer op rij een kerstpakket met wat nootjes, wijn, chips en ga zo maar verder... Helemaal niks mis mee maar iets nieuws zou ook wel fijn zijn. Wat nou als die producten worden vervangen met diensten die je kan doen. Denk hierbij aan een dagtrip, nachtje in een hotel, of een waardebon voor andere activiteiten. Herinneringen zijn voor altijd, sommige producten niet! Wat ook een optie kan zijn is een abonnement cadeau doen van een streamingsdienst. Aangezien iedereen wel een Netflix account heeft zou het wel fijn zijn om enkele weken of maanden gratis te kijken. Of misschien een abonnement van een streamingsdienst die minder populair is zoals Amazon Prime Video. Er zijn genoeg luxe kerstpakketten om uit te kiezen. 

Wil je meer richting de voedsel pakketten? Bekijk hier dan de Kerstpakket Webshop waar je diverse mogelijkheden vindt om het perfecte kerstpakket te geven als een blijk van waardering. 

Lekker groen

In 2023 is iedereen bewuster bezig met de aarde en duurzaamheid, wat ook maar beter is. Dus met een duurzaam pakket maak je duidelijk dat je zeker rekening houdt met je ecologische voetafdruk. Dit pakket kan onder andere uit biologische en lokaal geproduceerde producten bestaan zoals roestvrijstalen waterflessen, bamboe keuken spullen en herbruikbare boodschappentassen. Vooral de herbruikbare items zijn cruciaal. Een duurzaam imago kan bijdragen aan het succes van het bedrijf!

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen