#1 Parfum voor Vaderdag

Iedereen kent het wel, wanneer een persoon langs loopt en je een heerlijk ruikende walm van parfum ruikt. Dit kan je vader na Vaderdag wel eens zijn! Zoek een passend geurtje voor hem dat blijft hangen bij zowel hem als mensen die de geur van zijn parfum ruiken. Er is een groot aanbod aan heerlijke geurtjes, en de prijzen hierin variëren maar uiteindelijk ligt de keuze bij jou.

#2 Biertafel voor in de tuin

Is je vader een liefhebber van een biertje in de tuin of op het balkon. Dan is een ideaal cadeau voor hem een biertafel. Je stapelt twee of meer kratten op elkaar en plaatst het tafelblad erop. Het midden van het blad is uitneembaar waardoor je gemakkelijk een biertje eruit pakt. Een zeer praktisch cadeau wat zeker voor leuke avonden gaat zorgen.

#3 Dat klinkt als muziek in je oren

Is je vader helemaal mee maar verlangt hij toch soms naar die goede oude tijd. Dan is een retro bluetooth speler een passend cadeau voor Vaderdag. Heerlijk om naar te luisteren tijdens het douchen maar ook voor in de tuin met een lekker koud biertje. Bol.com heeft een ruim assortiment dus een moderne bluetooth speaker zou ook in de smaak kunnen vallen.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen