#1 "Cocktails: because no great story ever started with someone eating a salad."

Houdt je vriend van cocktails en drinkt hij of zij ze van tijd tot tijd, dan is het een leuk idee om een cocktailset te kopen. Veel fijner om het dan zelf te kunnen maken en regelmatiger een heerlijke cocktail te drinken! Op Bol.com zijn deze cocktailset te vinden en doen zeker niet onder voor de professionele set die gebruikt wordt bij bekende discotheken. De 12-delige cocktailset die te vinden is op Bol.com bestaat uit: een cocktail shaker, cocktail stamper, cocktail maatbeker, cocktail zeef, citroenrasp, schenktuit, ijstang, barlepel, multifunctionele flesopener, en als Bonus een cocktail recepten boek en een bewaarhoes. Met het recepten boekje kan je dus uitvoerig gaan experimenteren met het maken van bijvoorbeeld gin tonics, strawberry daquiri's, tequila sunrise, en nog veel meer smaakvolle cocktails. Heel leuk om een avondje te doen met vrienden met wat muziek en spelletjes!

#2 Een originele cadeaukaart als verjaardagscadeau

Grote kans dat jij ook wel eens een cadeaukaart heb gekregen voor je verjaardag en niet meteen wist wat je ermee moest. Niet het meest originele cadeau maar meestal een goede optie als je echt geen idee hebt wat je voor diegene moet kopen. Heb jij een vriend die houdt van festivals dan is deze Festival cadeaukaart het ideale cadeau voor deze vriend! De kaart kan gebruikt worden bij festivals in zowel binnen- als buitenland. Als tegoed kan er 10,- tot 150,- euro op worden gezet, wat deze cadeautip geschikt maakt voor zowel een klein als groter cadeau. Niks beters om een vriend een onvergetelijke dag te bezorgen waar hij nog jaren met plezier met veel plezier aan terug zal denken! Om een persoonlijke touch eraan toe te voegen kun je natuurlijk altijd een duurzame e-card erbij sturen!

#3 Draadloze koptelefoons of oortjes als verjaardagscadeau

Hoe heerlijk is het om je favoriete nummer te beluisteren in goede kwaliteit en meteen meer zin in je dag te hebben, of even afleiding. Muziek kan veel invloed hebben op je mentale staat, en als je je vriend een betere bui wilt bezorgen met een draadloze koptelefoon of oortjes is dit het teken om een zoektocht te starten. Er zijn veel opties op de markt dus als je daar je budget op aanpast en het je een geschikt cadeau lijkt zou dit zeker een origineel en muzikaal idee zijn.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen