#1 Een handgeschreven brief of gedicht

Soms is een persoonlijke boodschap meer waard dan elk materieel geschenk. Neem wat tijd om je gevoelens op papier te zetten en vertel je moeder hoeveel ze voor je betekent. Schrijf over herinneringen en ervaringen hoe onmisbaar ze was in die momenten. Het kan een emotioneel cadeau zijn dat ze altijd zal koesteren.

#2 Een persoonlijk cadeau

Overweeg gepersonaliseerde geschenken zoals een gegraveerde mok, gepersonaliseerde handdoeken, zelfgebakken taart, geschilderd portret van je gezin, of een kalender met familiefoto's. Ongeacht welk cadeau je kiest, de belangrijkste factor is de liefde en de waardering die erachter schuilt.

#3 Mom-me time

Geef je moeder een Mom-me verwenpakket waarin je een hoop cadeau-ideeën in doet en er een pakket van maken. Leuke Moederdag cadeau ideeën kun je overal in de stad of online opdoen. Kies de leukste uit en doe het in een mooi versierde doos. Zo combineer je ook nog eens het creatieve van zelf iets maken en het gemak van je cadeaus bestellen, ideaal! Welke producten of acties zorgen ervoor dat je moeder zich echt een keer lekker kan terug trekken en waardoor ze wat me-time kan nemen. Een lekker kopje thee met onderzetters kunnen natuurlijk niet ontbreken in deze verwen doos.


 

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen