Make it personal

Speel in op de persoonlijke interesses en voorkeuren van de leraar. Ondertussen weet je natuurlijk wel waar ze van houden. Zoek dus een geschenk dat aansluit bij hun hobby's en interesses. Dat zal zeker gewaardeerd worden. Persoonlijke woorden van waardering en dankbaarheid hebben vaak een diepgaande impact en maken het geschenk nog specialer. Voeg dus handgeschreven bedankkaarten of een digitale e-card toe waarin te zien is dat je moeite ervoor hebt gedaan. Iedereen apprecieert het wel als je merkt dat er veel moeite in is gestopt.

Upgrade het lokaal

Wil jij het lieverdje van de klas worden zorg voor een creatief geschenk. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde mok met de naam van je leraar erop, een gegraveerde pen of een op maat gemaakte leraarstas. Zodat je zeker weet dat er gebruikt wordt gemaakt van je cadeau. Een gepersonaliseerd foto- of collageframe met foto's van de klas of schooljaar is ook een speciaal en betekenisvol geschenk zijn.

Een ervaring rijker

Wat je leraar zeker gaat waarderen is een cadeaubon voor een etentje in een gezellig restaurant, spa-dag, een theaterkaartje of een lidmaatschap voor een culturele instelling. Ervaringen creëren blijvende herinneringen en bieden ontspanning en plezier, iets wat ze zeker nodig hebben na een dagje werken. Een bonus tip is om een VVV cadeaukaart te kopen daar zijn zoveel opties bij dat het wel heel moeilijk is om niet erin te slagen een passend cadeau te vinden.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen