Persoonlijke waardering

Niks is zo fijn dat je merkt dat er echt veel moeite in je cadeau is gestopt. Schrijf handgeschreven bedankkaarten met oprechte woorden van waardering. Laat duidelijk merken dat je niet zonder ze kan en dat hun harde werk en commitment geapprecieerd wordt. Gepersonaliseerde geschenken scoren vaak hoog zoals mokken, sleutelhangers of badges met hun naam en bedankboodschap erop. Dit maakt het geschenk speciaal en laat zien dat je de ontvanger goed kent. Een mooie bos bloemen kan natuurlijk niet ontbreken en zal voor een regelmate grijns op het gezicht zorgen. Een seizoensgebonden boeket of eentje die samen is gesteld met hun favoriete bloemen zal hun dag maken.

Even wat ontspanning

Na al dat harde werk wil je ze natuurlijk belonen met wat ontspannende items. Denk hierbij aan huidverzorgingsitems zoals crèmes, badzout, aromatherapiekaarsen en ontspannende muziek dat zeker zal helpen ontspannen na een lange dag. Een overweging wat je kan maken is om cadeaubonnen voor restaurants, spa's een boekwinkel of online winkels. Hiermee kunnen de zorgverleners lekker genieten van een massage, een heerlijk hapje eten of een beetje retail therapie.

Een team, een taak 

Organiseer een dankbaarheidsevenement: plan een speciale bijeenkomst of feestelijke lunch om de inzet van de zorgverleners te vieren. Een voorstel is om de geschenken persoonlijk te geven. Neem hierbij de tijd om lekker een babbeltje te doen. Als kers op de taart maak je een fotalbum of collage van het zorgteam met foto's van bijzondere momenten die ze samen hebben gedeeld. Dit kan een blijvende herinnering zijn aan hun samenwerking en dedication.


 

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen