Feestdecoraties: Leef je uit

Een belangrijk onderdeel van een Hawaiiaans feest is de sfeer die je creëert met de juiste decoraties. Denk hierbij aan kleurrijke lantaarns, flamboyante bloemstukken, bamboe en natuurlijk een bosje palmbomen. Heb je geen echte palmbomen tot je beschikking? Geen enkel probleem; opblaasbare palmbomen of palmbomen gemaakt van karton kunnen de grappige, feestelijke sfeer verhogen.

En vergeet de iconische Hawaiian lei niet – de traditionele Hawaiiaanse bloemenkrans. Bied je gasten bij binnenkomst een lei aan. Hiermee zet je gelijk de toon voor je feest en voelen je gasten zich meteen in feestsfeer.

Kleding: Laat je inspireren door Hawaii

Naast de juiste feestdecoraties is er niets dat de Hawaiiaanse sfeer beter naar voren brengt dan de juiste kleding. Voor de uitnodiging van je feest is het leuk om een dresscode te geven. Mannen kunnen bijvoorbeeld een kleurrijk shirt dragen met een hawaiiprint en vrouwen kunnen kiezen voor een bloemenkrans in het haar en kleurrijke, zomerse jurkje.

Ook kun je ervoor kiezen om je gasten grass rokjes aan te bieden bij binnenkomst. Dit is een leuke manier om je gasten te laten deelnemen aan het thema en draagt bij aan de feestelijke sfeer.

Voedsel en drinken: Ga voor tropisch

Zoals bij ieder feest, is het voedsel en drinken een hoofdonderdeel van de viering. Voor een Hawaiiaans feest wil je dat je aanbod aan eten en drinken even plezierig en zomers is als je thema. Denk aan kleurrijk fruit zoals ananas en mango welke je uit kunt serveren in de schil van de vrucht zelf.

En wat zou een Hawaiiaans feest zijn zonder een tropische cocktail? Serveer Piña Colada’s, Mai Tai’s of Blue Hawaii's. Als leuke extra kun je kleine parapluutjes toevoegen aan de cocktails. Ook kun je een speciale cocktail creëren voor je feest.

Feestgeest: Hawaii in je hart

Een Hawaiiaans themafeest gaat net zo veel over de sfeer en de geest van het feest als de decoraties, kleding en het voedsel. Het is de sfeer van lighthearted plezier, van dansen en lachen en ontspannen met vrienden en familie.

Een playlist met Hawaiian muziek of reggae-nummers op de achtergrond, zal zeker helpen om iedereen in de juiste feeststemming te brengen. En wie weet, misschien vormt zich zelfs een spontane Limbo- of Hula danswedstrijd!

Met deze tips en ideeën ligt een onvergetelijk Hawaiiaans feest binnen handbereik. Wees creatief, zorg voor die ultieme zomerse sfeer en jouw Hawaii-feestje zal gegarandeerd een spetterend succes worden.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen