Decoraties

Rock 'n Roll draait om een opwindende, levendige sfeer, dus zorg voor passende decoratie. Wat niet te vergeten is bij deze feestjes qua decoratie is zwart-wit geblokte vlaggenlijnen, vinylplaten, gitaren, en rock n' roll- posters. Zorg voor kleuren zoals rood, zwart en wit om een dynamische uitstraling te scheppen, met de juiste sfeer.

Dresscode

Moedig je gasten aan om zich te kleden in rock 'n roll-stijl. Denk hierbij aan stoere leren jacks, spijkerbroeken, petticoats, en rockabily-kleding. Een bonus tip is om een prijs uit te reiken voor de best geklede gast van de avond, en vergeet niet te vermelden om passende accessoires mee te nemen zoals pruiken, bandana's en zonnebrillen.

Food & drinks

Het serveren van eten en drinken in rock 'n roll is natuurlijk vanzelfsprekend. Denk hierbij aan hotdogs, mini-burgers, popcorn en milkshakes. Ook een idee is om een bar in te richten met retro-cocktails. Een bonus tip is om een taart te maken in de vorm van een gitaar.

Music is the answer

Stel je voor je organiseert een feestje waarbij mensen het zo naar hun zin hebben dat ze een power-slide doen. Het geluid van de onmisbare saxofoon en piano waren het belangrijkste van rock'n roll. Zorg wel dat je afspeellijst goed gevuld is met Elvis Presley en Chuck Berry een van de bekendste artiesten van dit genre.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen