Verlicht je feest met glow-accessoires

Het draait bij een Glow in the Dark-feest allemaal om licht. Een van de manieren om dit speels en veilig te implementeren, is door het gebruik van glowsticks. Deze items zijn goedkoop, in vele kleuren verkrijgbaar en kunnen op allerlei manieren worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan glow armbanden, kettingen of zelfs glow-brillen.

Een andere visueel interessante optie is het gebruik van UV-verf, ofwel blacklight verf. Deze verf licht heel mooi op onder UV-licht en kan gebruikt worden op gezichten, handen of zelfs kleding. Let op: zorg ervoor dat de verf veilig en gemakkelijk te verwijderen is. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je gasten met glow in the dark-vlekken naar huis gaan!

Decoraties: Laat ze stralen

Voor de decoraties ligt een grote kans in het gebruik van UV-licht, ook bekend als blacklight. Dit licht heeft de unieke eigenschap om witte en neonkleuren fel op te laten gloeien. Dit betekent dat alles, van witte ballonnen tot neonkleurige slingers, extra oplicht in deze verlichting.

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van glow in the dark-tape. Deze tape is ideaal om patronen te maken op de vloer of op de muren. Zo creëer je een echt glow in the dark-paradijs. Vergeet ook de tafelaankleding niet. Van glow in the dark-glazen tot borden, bestek en zelfs neonkleurige tafelkleden; er zijn eindeloze mogelijkheden.

Kleding en make-up

Voor een Glow in the Dark-themafeest is de perfecte outfit een must. Kleding in felle neonkleuren en witte kleding licht prachtig op onder een blacklight. Je zou je gasten kunnen vragen om gehuld in deze kleuren naar je feest te komen.

Ook make-up kan prachtige resultaten opleveren. Er zijn veel soorten neon- en blacklight-reactieve make-up op de markt waarmee je indrukwekkende en creatieve looks kunt creëren. Suggestie: creëer een glow in the dark make-up station waar je gasten zichzelf wat extra glow kunnen geven!

Een nacht vol schittering

Bij een geslaagd Glow in the Dark-feest draait alles om het creatieve gebruik van licht. Van de kleding tot de decoraties, elk aspect van je feest kan bijdragen aan de stralende ambiance.

Maar vergeet ook zeker niet om plezier te hebben tijdens je voorbereidingen! Er is zoveel mogelijk binnen dit thema en het experimenteren met licht en kleur is een avontuur op zich. Dus zet je blacklight aan en duik in de wereld van glow. Je zult versteld staan hoe je feest zal stralen!

Gaat het om een kinderfeestje? Combineer het Glow in the Dark thema dan met een ruimte thema! Zo voeg je twee super ideeën samen tot een onvergetelijk feestje. 

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen