#1 Thema-gerelateerde decoratie

Zorg ervoor dat je een passend thema kiest voor het feestje en pas hierop alle decoratie op aan. Of het nu gaat om een tropisch strandfeest, The 80's. een vintage Holywood-gala of een sciencefictionavontuur, thema-gerelateerde decoratie zorgen voor een meer samenhangende en unieke sfeer. Denk hierbij aan kleuren, rekwisieten en achtergronden. De gasten moeten zich thuis voelen in jou gecreëerde unieke wereld.

#2 Zorg voor dynamiek

Een feestje waar veel mensen zitten heb je vast wel eens meegemaakt en ben je waarschijnlijk al vergeten omdat die zo saai was. Een goede tip is om zitplaatsen zoveel mogelijk te vermijden. Zorg ervoor dat de locatie gezellig en praktisch is ingericht maar dat gasten continu in beweging zijn. Zorg er wel voor dat de temperaturen aangenaam blijven zodat de gasten tot in de late uurtjes kunnen dansen.

#3 Music matters

Muziek zet de toon en bepaald de sfeer bij een evenement. Het kan de stemming van de gasten aanzienlijk beïnvloeden. In het begin lijkt het verstandig om rustig te beginnen aangezien het meestal in het begin een beetje aftasten is voor de gasten. Maar naarmate de sfeer steeds beter wordt is het een goed idee om muziek op te zetten waarvan je zeker weet dat het grootste gedeelte van de gasten ervan kunnen genieten. Je voelt je dan net een DJ in Ibiza die het hele feestje naar een ander niveau tilt.

 

 

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen