#1 Disney Magie

Disney-personages zijn tijdloos en geliefd bij kinderen van alle leeftijden. Versier de feestlocatie met ballonnen, tafelkleden en de banners die favoriete Disney-prinsessen, helden of schattige figuren bevatten. Vergeet niet om bijpassende feesthoedjes en servetten toe te voegen. Voor een echte onvergetelijke verjaardag kan je iemand inhuren die verkleed komt als een Disney personage wat ervoor kan zorgen dat de kinderen er nog jaren over zullen praten.

#2 Op safari in eigen huis

Je woonkamer of tuin omtoveren tot een jungle is ook een stoer en uitdagend idee. De kinderen zullen het geweldig vinden met opblaas krokodillen, slangen als slingers, planten, en nog meer groene decoratie. Een taart met een aapje erop, bestek en bordjes in panter of zebra print en natuurlijk iedereen met een safari hoedje en een verrekijker.

#3 Video games

Laat de virtuele wereld tot leven komen in je eigen achtertuin met een videogame feestje. Tegenwoordig zijn videogames niet meer weg te denken bij kinderen. Bij veel huishoudens staat er wel een gameconsole naast de televisie. Op deze dag kun je bijvoorbeeld Minecraft, Fortnite of glow in the dark decoratie kopen wat momenteel onmisbaar is voor kinderen. Voor deze feestjes zou je snacks ook kunnen specialiseren per spel. Qua activiteiten is een toernooi houden, bordspellen en naar arcade hal gaan een uitdagend idee.

 

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen